Vakenhet kan vara botemedlet mot cancer, AIDS, herpes och kondylom

Har du någonsin varit rädd för Cancer eller andra sjukdomar? I dag kommer redaktionen med glada nyheter om alternativ. Vi är otroligt tacksamma för detta.

Varför gör vi då detta? Jo. För vakenhet är inte samma sak som kunskap eller IQ. En vaken tänkande människa förstår nämligen inte enbart saker på djupet, men börjar också agera enligt dem. Vakenheten började endast genom att jag blev mer och mer motiverad att börja med meditation. Meditationen i sin tur kunde endast börja genom att jag bröt mig loss från allt och drog mig undan.

Bakterier och svamp är en del av immunförsvaret

Denna information om att svamp och bakterier lever i symbios i våra kroppar som en del av vårt immunförsvar har funnits länge, jag vet inte ens om läkemedelindustrin medvetet valt att dölja denna kunskap, men det behövs nog inte för ingen känner ändå motivation att vilja vakna upp.

Är kortsiktig vinst är orsaken till ständigt nya och dyra cancermediciner?

Kanske. Det finns nämligen ett kortsiktigt ekonomiskt intresse att inte nämna offentligt att cancer i själva verket ofta sannolikt kan botas med bikarbonat. Orsaken skulle i så fall vara att det helt enkelt finns för många människor som tjänar pengar på att sakta förgifta och symptombefria mänskligheten för att någon ska vilja upplysa dig på riktigt.

Är svamp cancer?

Jag ställer en vaken motfråga. Hur många i din släkt har dött i svamp? Ingen? Mycket konstigt, tycker jag. I naturen dör nästan allt på ålderns höst av svampangrepp så varför dör hela naturen i ständiga svampangrepp och vi människor endast i cancer? Mitt svar är att säkert finns det cancer, dvs. plötslig celldelning orsakad av fel i DNA, men jag tror att en betydande del av cancern i själva verket är svampangrepp.

Så vad är i så fall anledningen att kalla svamp för cancer?
Kan det vara så att utdraget lidande med dyra mediciner och krämer ger mer pengar i läkemedelbolagens fickor? Kan de vara så ondskefulla? Avgör själva! Lita på ditt eget omdöme! Tänk själva! Lita inte på ett ord jag säger!

AIDS

Immunbristsjukdomen AIDS. Jag är säker på att om man tittar närmare på denna sjukdom att man kommer se överanvändning av antibiotika och andra preparat som den verkliga orsaken till mass-död och immunbrist. Ett medvetet folkmord med ekonomiska, rasistiska, politiska och religiösa orsaker? Ett massmord i all tysthet? Avgör själva!

Könssjukdomar

Det kan i själva verket vara så att könssjukdomar som herpes, kondylom och ett hälsosamt liv skyddar oss mer på lång sikt än att inte ha dem och att det i själva verket är andra gifter, överanvändning av mediciner etc. som orsakar cancer och inte könssjukdomarna i sig, även om givtvis skrämselmaskineriet vill påstå detta och smeta in dig med krämer och gifter som skapar ännu mer behov av piller och krämer och fler gifter. Är de krämare? Har de intresse av att smeta in dig i krämer och proppa dig full med piller i onödan? Avgör själva!

Ingen förtjänar väl din kärlek mer än du gör? Undersök därför gärna saker på djupet och skaffa dig en egen uppfattning om vad som verkligen är sanning och lita på ditt egna omdöme!

/Den Vakna Babyn

Advertisements

About dagensgladanyheter

Aouummm... :)
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Vakenhet kan vara botemedlet mot cancer, AIDS, herpes och kondylom

  1. Viktiga frågor att ställa sig själv som medicinstuderande. Kan man ens vara legitimerad läkare om systemet inte medger eget tänkande och eget undersökande? Man undrar ju ibland om verkningslösa preparat och placeboeffekten i sig självt kanske är bättre på lång sikt när man undersöker sakerna djupare…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s