Lena Sommestad, fredliga muslimer, hederlig jurist & ärlighet lönar sig

Lena Sommestad
Nu meddelar Aftonbladet att Socialdemokraterna har svårt att inse att Lena Sommestad m.fl. vänsterkandidater inte duger åt den högervridna valberedningen. Aftonbladet menar dessutom att det inte finns fler glada frivilliga till posten än de som ratas i artikeln.

De enda som ställer upp anses olämpliga

Vadå “de enda”? Som svar på detta vill vi i redaktionen meddela att vi inte enbart sett fler som ställer upp i Aftonbladet, men även på bloggar och på Youtube. Ex. denna glada medvetna Jultomte som verkar kunna ena alltihop på ett mycket finurligt vis. Men jag tror att valberedningen till slut kommer välja med hjärta och hjärna och blir det ingen en glad, positiv och mänsklig partiledare som denna tomte eller ex. Lena Sommestad så hoppas vi på en glad trevlig utbrytning ur Socialdemokraterna som kan leda till en hederlig politik igen och stoppa det moderata kalaset. (Hi hi, Hyenan och moderaterna har sannerligen humor!)

Fredliga muslimer
Jan Hjärpe, professor emeritus i islamologi vid Lunds universitet säger i Aftonbladet idag att:

“Muslimska brödraskapet ser revolutionen som en folklig revolution, inte en islamistisk revolution, och framhåller att Egyptens folkrevolution inkluderar muslimer, kristna, från alla religiösa särgrupper och politiska”.

Det tycker vi verkligen var en glad politisk religiös nyhet mitt ibland all skrämselpropaganda. Allt verkar gå i rätt riktning och tittar vi på den video som Intelligent Union lagt upp så verkar det stämma. Det verkar minsann som att det sker en utveckling i riktning mot flerpartisystem där partierna bildar koalitioner som vi har i Sverige.

Hederlig jurist

“Mig kan man inte köpa för pengar”, säger Sven-Erik Alhem till Aftonbladet

Det tycker vi är jätteglada nyheter. Ärlighet varar längst. Vi kommer minnas dig som en rättskaffens man och det eftermälet ska du vara stolt över. Pengar tar man inte med sig dit man vandrar, men ett gott eftermäle kan vara för evigt. Försvara Julian Assange från Wikileaks nu så gott du kan!

Ärlighet lönar sig
Den ärlige Estländaren lämnade in en antik silverskatt som bl.a. innehöll flera svenska mynt och blev rikligt belönad. Nu kan alla få titta på de gamla mynten vars silvervikt sannolikt inte var värda särskilt mycket, men vi räknar otroligt generöst för skoj skull.

franskt mynt med vikt och halt av silver

Franskt mynt med vikt och halt av silver

1329st * 25$/mynt 6.50kr/$ = 215.962kr och han fick närmare 900 000 kronor i belöning. Det var alltså mer än fyra gånger bättre att vara ärlig om inte ännu mer.


/Dagens Glada Nyheter

PS. Trevligt med lite trosor också som vi brukar säga när vi bläddrar i underklädeskataloger från tidigt sjuttiotal.

About dagensgladanyheter

Aouummm... :)
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Lena Sommestad, fredliga muslimer, hederlig jurist & ärlighet lönar sig

  1. Anonym says:

    Hederliga jurister är en riktig bristvara för vanligt folk, för den som inte har en FET plånbok!!!!

  2. Ni är riktiga vänner som är här och kommenterar ibland. 🙂 Tacksamhet.

Leave a comment